رمزگشایی از ابعاد نفوذ لابی صهیونیستی در سرویس موسیقی «اسپاتیفای»
04:17 2023/08/20

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، سرویس پخش موسیقی و پادکستِ اسپاتیفای/Spotify به تازگی اقدام به حذف یک آهنگ فلسطینی از محمد عاصف (خواننده فلسطینی) کرده است. عنوان این اثر، «خون من فلسطینی است» است و بهانه اسپاتیفای نیز برای حذف آن، طرح ادعاهای مختلف مبنی بر یهودی ستیز بودن این اثر بوده است. با این حال، مستندات زیادی وجود دارند که نشان‌های می‌دهند لابی‌های حامی رژیم اشغالگر قدس در حذف اثر هنری مذکور از اسپاتیفای نقش داشته‌اند. در این رابطه، نکته مهم این است که اسپاتیفای از نفوذ زیادی در بریتانیا برخوردار است. کشوری که در آن لابی‌های صهیونیستی نیز از قدرت بالایی برخوردارند.

از این رو، برنامه فلسطین محرمانه‌زدایی شبکه «پرس تی وی» در گفت‌وگو با دیوید میلر، استاد سابق دانشگاه بریستول بریتانیا و فعال سیاسی و اجتماعی حامی حقوق ملت فلسطین و همچنین کیت کلارنبرگ، روزنامه نگار و منتقد سیاست‌های بین‌المللی رژیم صهیونیستی، به واکاوی ابعاد مختلف نفوذ و اثرگذاری لابی‌های صهیونیستی بر سرویس پخش موسیقی اسپاتیفای که بزرگترین و مهمترین سرویس پخش موسیقی و پادکست در جهان است، پرداخت.

در ابتدا دیوید میلر به این مساله اشاره کرد که لابی اسرائیلی از نفوذ و قدرت بالایی در بریتانیا برخوردار است. این مساله خود را عملاً در حوزه‌های سیاسی  و فرهنگی این کشور به وضوح به نمایش گذاشته است. از این رو، هیچ عجیب نیست که می‌بینیم لابی‌های صهیونیستی به خود اجازه می‌دهند تا هر اقدامی را به ویژه در حوزه فرهنگی در خاک بریتانیا انجام دهند و البته که تحرکات اخیر آن‌ها در رابطه با سرویس پخش موسیقی و پادکست اسپاتیفای نیز در همین راستا قرار دارد.

کیت کلارنبرگ نیز به این مساله پرداخت که هر اقدامی در چهارچوب پلتفرم‌های فرهنگی جهان با محوریت حمایت از فلسطین انجام گیرد، با واکنش قهری لابی‌های رژیم صهیونیستی رو به رو می‌شود و آن‌ها هرکاری انجام می‌دهند تا با این تحرکات برخورد کنند. البته که در این زمینه صهیونیست‌ها از حربه و بهانه همیشگی خود یعنی اشاره به اینکه محصول فرهنگی تولید شده نوعی یهودی ستیزی را تداعی می‌کند هم استفاده می‌کنند. ادعایی که مدت‌هاست به ادعایی نخ‌نما تبدیل شده است.

دیوید میلر در این برنامه تاکید کرد: صهیونیست‌ها مهره‌هایی را برای پیشبرد دستورکارهای خود در حوزه فرهنگی انتخاب می‌کنند که به ظاهر بی طرف هستند، با این حال در عمل، کاملا حامی منافع رژیم اشغالگر قدس و لابی‌های صهیونیستی هستند. معادله‌ای که البته در مورد نوع کنشگری لابی‌های صهیونیستی جهت وادار کردن سرویس پخش موسیقی اسپاتیفای برای حذف آهنگ‌ها و سرودهای مرتبط با مقاومت ملت فلسطین در برابر اشغالگری صهیونیست‌ها نیز به وضوح قالب مشاهده است. البته که باید توجه داشت صهیونیست‌ها خود حضوری فعال در پشت صحنه بسیاری از رویدادهای فرهنگی دارند و هر کاری لازم باشد در راستای منافع رژیم اشغالگر قدس و صهیونیسم جهانی انجام می‌دهند.

کیت کلارنبرگ نیز با اشاره به نفوذ قابل توجه لابی‌های صهیونیستی در حزب محافظه کار بریتانیا گفت: واقعاً شرم‌آور است که کشوری نظیر بریتانیا تا این حد حتی تا سطح وزرای دولت، تحت نفوذ لابی‌های صهیونیستی است. در این فضا، اینکه ببینیم صهیونیست‌ها هر دستورکار فرهنگی خود را با آزادی عمل در بریتانیا پیاده‌سازی کنند، یک امر کاملاً عادی و طبیعی است و البته که برای بریتانیا و سازوکارهای سیاسی آن کاملا شرم آور است. در معادله اعمال نفوذ لابی‌های صهیونیستی بر سرویس پخش موسیقی اسپاتیفای نیز شاهد وضعیت مشابهی هستیم.

کیت کلارنبرگ در ادامه افزود: نباید فراموش کنیم که تشکیلات صهیونیستی در کشورهایی نظیر بریتانیا و آمریکا، شبکه‌سازی‌های زیادی را انجام داده‌اند و از همین طریق نیز اهداف و منافع خود را دنبال می‌کنند. از این رو، این بازوان پنهان و پیدا رژیم صهیونیستی، به شیوه‌های مختلف سعی می‌کنند تا دستورکار اعمال نفوذ فرهنگی رژیم اشغالگر قدس را در اقصی نقاط جهان به پیش برند. مسأله‌ای که نمونه عینی آن را در قالب اقدام اخیر سرویس پخش موسیقی اسپاتیفای در حذف آهنگ‌های فلسطینی به خوبی مشاهده کردیم.

دیوید میلر خاطر نشان کرد: ترویج تئوری‌های توطئه از سوی لابی‌ها و رسانه‌های صهیونیستی جهت پیشبرد دستورکارهای خود علیه افراد و جریان‌های حامی ملت فلسطین، رویکردی است که آن‌ها سال‌هاست در پیش گرفته‌اند و در قالب آن کنشگری‌های نامشروع مختلفی را انجام می‌دهند. باید توجه داشت که رژیم صهیونیستی از مشکل مشروعیت رنج می‌برد و راهی ندارد جز اینکه برای خود مشروعیت بخرد. اقدامی که صهیونیست‌ها با هزینه کردن پول و اقدامات رسانه‌ای به شدت دنبال آن هستند و آن‌ها را تنها اهرم هایی می‌بینند که با کمکشان می‌توانند دست‌های آلوده خود را اندکی تمیز نشان دهند.

پایان پیام/