به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمد حسین حسینزاده در نشست خبری امروز با اشاره برنامه فعالیتهای نهاد مردمی رسالت، اظهار داشت: در قالب این برنامه افراد در ابتدا با عویت در کانونهای همیاری، آموزش میبینند و پس از دوره آموزشی معرفی میشوند.
وی افزود: نهاد مردمی رسالت با ایجاد تشکلهایی مانند انجمن حامیان کارآفرینان اجتماعی، شرکت پردازش اطلاعات به عنوان مالک سامانه مرآت، دانشگاه توسعه اجتماعی رسالت و پلتفرم فروش محصولات کسب و کارهای خرد به توسعه فرهنگ قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی کمک میکند.
راهبر نهاد مردمی رسالت، تصریح کرد: این مجموعه مانند نمونههای غربی نیست که یک هلدینگ اقتصادی و اجتماعی باشد بلکه مجموعه تشکلهای مردم نهاد هستند که توقعی از دولت و بودجه دولتی ندارند. هر چند ممکن است دولت بخواهد از این ساختار استفاده کند اما این تشکلها خودگردان و خودکفا هستند.
وی افزود: 25 هزار کانون همیاری در سراسر کشور وجود دارد که در مجموع 5 میلیون نفر عضو این کانونها هستند. همچنین 2 هزار راهنما و راهیار در سطح کشور داریم که همه آنها به 14 سامانه رسالت متصل هستند.
حسین زاده تصریح کرد: این شبکه اجتماعی پس از طی این مراحل در قالب سامانه mbazagani.ir محصولات خود را عرصه میکنند و یا اینکه مواد اولیه خریداری میکنند. خریداران و متقاضیان محصولات هم در این سامانه میتوانند محصول مورد نیاز خود را خریداری کنند.
وی تصریح کرد: تاکنون 50 هزار شغل خرد خانگی در قالب شبکه اجتماعی رسالت ایجاد شده است و این مشاغل خویشفرما هستند و کانونها به افراد مشاوره میدهند.
راهبر نهاد مردمی رسالت در خصوص میزان تسهیلات اعطایی بانک گفت: از ابتدای سال 99 تاکنون 95 هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده که 50درصد آنها برای مشاغل خرد خانگی بوده است.
وی تاکید کرد: سامانه mbazagani.ir دارای این نماد است و سازمانهای دولتی بر آن نظارت دارند.
انتهای پیام/