به گزارش خبرنگار هنر خبرگزاری فارس، نشست خبری هاشم میرزاخانی مدیرعامل مؤسسه سینما شهر با حضور اصحاب رسانه برگزار شد. در ابتدای نشست خبری هاشم میرزاخانی مدیرعامل مؤسسه سینما شهر ضمن تسلیت درگذشت استاد داریوش مهرجویی و امیدواری به مشخص شدن مسبب این امر، اتفاقات فلسطین را غیر قابل انکار دانشت و گفت این حادثه برای هر انسانی با هر دین و اعتقادی مهم است.
مدیرعامل مؤسسه سینما شهر ضمن بیان روند این مؤسسه در ۲۲ ماه گذشته بیان کرد: در نشست خبری قبلی برنامهریزیهایی را برای ادامه فعالیتهای این مؤسسه اعلام کردم که که بخش اعظمی از آنها به انجام رسیده است. در ابتدا باید گفت که تصمیم گرفتیم نشان مؤسسه سینما شهر را که نزدیک به ۲۰ سال پیش طراحی شده و با گرافیکهای فعلی همخوانی نداشت را بازنگری کنیم که این کار توسط استاد محمدامین روحالامین انجام شد.
وی افزود: مهمترین بخش سینما شهر ماهیت سینماهاست. در ۵ استان کشور سینماهای خوبی داریم، اما متأسفانه در نقشه که نگاه میکنیم در چند استان با کمبود تعداد سالنهای سینما مواجه هستیم. برای مشخص شدن این موارد و البته تعداد سینمای هر استان اطلسی را طراحی کردیم که در سایت مؤسسه سینما شهر که به تازگی راهاندازی شده موجود است.
میرزاخانی ادامه داد: همچنین قرار است در سایت مؤسسه سینما شهر فروش سینماهای کشور به روز اعلام شود. تلاشمان این است این فضای خبری را در سراسر کشور داشته باشیم، اما لازم به ذکر است پخشکنندگانی که عمدتاً رسانهای در اختیاریشان نیست از این طریق میتواند اتفاق خوبی را برایشان رقم بزند. هنگامی که فرد در این سایت روی نقشه شهر مورد نظر خود برود، به راحتی میتوانید تمام سینماها استانها را مشاهده کند.
در ادامه مدیر عامل مؤسسه سینما شهر بیان کرد: همانطور که میدانید شعار مؤسسه سینما شهر، هر شهر یک سینما است. در گام اول توانستیم مصوبهای از دولت بگیریم که آمفی تئاترهای وزارت ارشاد را که در استانها فعال هستند یک کاربری جدید به آنها اضافه کنیم. ما بیش از ۲۵ استان را بررسی کردیم و تلاشمان این است در ۲۵۰ شهری که فاقد سینما هستند در پایان دولت این تغییر کاربری را داشته باشیم. ۵۰ آمفی تئاتر در ۲۳ استان شناسایی شده است و همکاران ما تاکنون بیش از ۱۵ شهر را مجهز کردهاند.
وی ادامه داد: در بخش صورت و تصویر و امکانات پخش سینمایی هم اکنون چند کمپانی فعالیت میکنند، ما هم توانستیم ۵۰ مجموعه از تجهیزات صوت و تصویر سینماها را با قیمت شرکت تولیدکننده وارد کشور کنیم تا سالنهای سینمایی ما مجهز شوند.
مدیر مؤسسه سینما شهر بیان کرد: شبکه نوین ارتباطات سینمای ایران یکی دیگر از اقدامات ما است که تمامی سینماهای کشور از طریق فیبر نوری یا مخابرات با ارسال دیتا اطلاعات مورد نظر را در اختیار فرد قرار میدهد و تا کنون بیش از ۱۵۰ سینما به این شبکه متوسط شده است. امیدواریم در ۲۰ روز آینده همه سینماها به این شبکه متصل شوند، تا امروز بیش از ۷۵ درصد سینماها را به این شبکه متصل کنیم. از مزایای شبکه نوین امنیت فیلم، تماشای کیفیت خوب فیلمها، اکران همزمان فیلمها در شهرهای مختلف است.
وی در این باره توضیح داد: پیش از این فایل فیلمها با هارد منتقل میشد که اشکالات بسیاری داشت و امنیت فیلم را هم به خطر میانداخت.
میرزاخانی در ادامه این جلسه از آیین افتتاحیه مجموعه شناسا و چند بخش دیگر در روز چهارشنبه خبر داد و گفت: بخش بعدی سرورهای سینمایی است که بحث امنیت را ایجاد میکنند. در کشور یک الی دو کمپانی وارد کننده سرور داشتهایم و خب با برنامهریزیهای انجام شده چندین سرور را وارد کردیم و تلاشمان این است یک سرور داخلی کار خود را شروع کند.
هاشم میرزاخانی افزود: سینما کارت یکی دیگر از تدابیر حمایتی سینماهای کشور است که افراد از طریق مجموعه آی تیکت در قالب کد تخفیف میتوانند از آن استفاده کنند. همچنین اگر این مصوبه انجام شود ۱۰ میلیون خانوار بازنشسته و کارمندان دولت میتوانند از این ظرفیت استفاده کنند تا انشاءالله بتوانیم مخاطبین سینماهای کشور را افزایش دهیم.
وی ادامه داد: در بحث تارنمای اطلس تلاشمان این است که در مسائل فنی برای دیگر شهرها آموزش از راه دور داشته باشیم. در طرح حمایت و آموزش از راه دور شاید یک مسئله که راحت بتواند با نرم افزار برطرف شود و از اکران خارج نشود با این آموزشها برطرف شود.
هاشم میرزاخانی درباره تجهیزات سینمایی گفت: بخش دیگر اطلس ارائه تجهیزات روز سینما است همانطور که میدانید مواردی از جمله تحریم باعث میشود تجهیزات روز سینما با قیمت چند برابر بیشتر وارد کشور شود؛ لذا در این بخش ارائه قیمتهای جهانی تجهیزات فنی را خواهیم داشت.
مدیر مؤسسه سینما شهر بیان کرد: همانطور که میدانید مجموعه سمفا در سال ۹۸ راه اندازی شد و این سامانه به دلایل مختلفی از جمله کرونا مشکلات متعددی داشت. ما بیش از ده بار آپدیت سمفا را داشتیم که بیش از ۱۲۰ مورد خطا برطرف شد. این سامانه در آپدیتهای اخیر خود امکان نمایش از طریق شورای صنفی را فراهم میکند و تلاش میکند حق تهیه کننده را ضایع نکند. همچنین باز هم تلاش میکنیم مشکلات این سامانه را برطرف کنیم.
وی ادامه داد: شایان ذکر است دو سامانه دیگر وارد عمل شدند تا عملاً خدمات توسعه دهندهای را که در خصوص جذب مخاطب انجام نمیشد را از طریق درگاههای مخاطب پسند انجام دهند. ما توانستیم با بیش از ۲۰ مجموعه سوپر اپلیکیشن همکاری داشته باشیم و امیدواریم با کمپینهای تبلیغاتی که این سامانهها انجام میدهند بلیط فروشی را بیشتر کنیم. وقتی مخاطب پوستر تبلیغاتی بازیگر یا فرد مورد نظر خود را در این برنامهها مشاهده میکند برای خرید بلیط و تماشای فیلم مورد نظر اقدام به خرید بلیط میکند که از این طریق میتوانیم جذب مخاطب را داشته باشیم.
میرزاخانی با اشاره به راه اندازی دستگاههای گیشه بلیط فروشی سیار گفت: در گیشه سیار امکان تبلیغات آثار سینمایی و تجاری و امکان خرید مستقیم بلیط را داریم. قبلا بلیط را به صورت غیر حضوری خرید میکردید و در هنگام مراجعه به سالنها سینمایی بلیط را چاپ میکردیم، اما حال افراد با مراجعه به بلیط فروشیهای سیار میتوانند به راحتی بلیط مورد نظر خود را تهیه و در همان مکان اقدام به چاپ بلیط کنند.
وی ادامه داد: همچنین ما میتوانیم حضور گیشه سیار در مکانهایی اعم از مترو و بازارها را داشته باشیم. برای مثال اگر جمعیتی در مترو منتظر آمدن قطار هستند فرد در مدت زمان کوتاه و با تبلیغات انجام شده میتواند همان لحظه بلیط خود را از گیشه سیار دریافت کند.
هاشم میرزاخانی گفت: در برنامهریزیهایی که انجام شد حمایت از لابراتورهای سینمایی را خواهیم داشت که لابراتورهای سینمایی با حمایت مؤسسه سینما شهر میتوانند فعالیت خود را به خوبی انجام دهند. در حال حاضر ما بیش از ۷۰۰ پرده سینما در کشور داریم، اما طی صحبتهایی که داشتیم عمده این سالنها امکان نمایش تبلیغات را ندارند از این جهت از طریق لابراتورهای سینمایی امکان نمایش تمامی تبلیغات در سامانه سینمایی کشور را خواهیم داشت. یعنی خود مؤسسه سینما شهر با برندهای مختلف وارد مذاکرات میشود و در نتیجه سینماها صاحب تبلیغات میشوند و ما شاهد تبلیغات کالاهای مختلف در سینماها خواهیم شد. به راحتی میتوانیم بگوییم از این طریق درآمد سینماهای کشور پنج برابر بالا میرود و خود سینماها با این هزینه به راحتی میتوانند مسائل و مشکلات مختلف خود سینما را برطرف کنند.
پایان پیام/