نظام جامع مدیریت منابع انسانی شهرداری‌ها تدوین می شود
12:00 2023/11/22

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، نمایندگان در جلسه علنی نوبت صبح امروز (چهارشنبه 1 آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، با ماده الحاقی 14 این لایحه با 120 رأی موافق، 27 رأی مخالف و 10 رأی ممتنع از مجموع 191 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند. بر این اساس  نظام جامع مدیریت منابع انسانی شهرداری ها به استثنای شهرداری تهران متناسب با وظایف و اختیارات شهرداری های سراسر کشور تدوین شود.

براساس بند الحاقی مذکور؛ نظام جامع مدیریت منابع انسانی شهرداری ها (به استثنای شهرداری تهران) متناسب با وظایف و اختیارات شهرداری در حوزه جذب، استخدام، آموزش و توسعه مدیریت، ارزیابی عملکرد کارکنان، ارزیابی عملکرد شهرداری، ارتقا و انتصاب، پایان خدمت، بیمه و تامین اجتماعی، امور رفاهی و سلامت، نظام حقوق و مزایای کارکنان شهرداری ها با رعایت قوانین و مقررات ظرف مدت 3 ماه پس از ابلاغ این قانون توسط وزارت کشور تهیه و به تصویب هیات وزیران می رسد.

همچنین نمایندگان در ادامه با ماده الحاقی 15 این لایحه با 146 رأی موافق، 6 رأی مخالف و 7 رأی ممتنع از مجموع 191 نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

براساس بند الحاقی مذکور؛

الف - کلیه احکام حمایتی و امتیازات قانون جهش تولید ،مسکن به نوسازی مسکن در محدوده های مصوب بازآفرینی شهری بافتهای فرسوده و ناکارآمد تا پنج واحد احداثی به ازای هر پلاک ملک فرسوده تسری می یابد.

ب - جهت تشویق سرمایه گذاران بخش غیر دولتی خصوصی و تعاونی ها در پروژه های احداثی جدید صنایع محلی، گردشگری فرهنگی آموزشی و ورزشی در محدوده های مصوب بازآفرینی شهری (بافت های فرسوده و ناکارآمد، این سرمایه گذاری ها از معافیت ها و امتیازات قانونی سرمایه گذاری در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته برخوردار میگردند.

ج - پروانه نوسازی مسکن در محدوده های مصوب بازآفرینی شهری (بافتهای فرسوده و ناکارآمد) خارج از نوبت و حداکثر ظرف مدت سه ماه از درخواست متقاضی توسط شهرداری ها صادر می گردد و ضمن حفظ تمامی انشعابات قبل از نوسازی برقراری انشعابات جدید با اولویت صورت می پذیرد.

د - احکام و امتیازات محدوده های مصوب بازآفرینی شهری بافتهای فرسوده و ناکارآمد به اراضی و املاک بلافصل و مجاور محدوده های مصوب بازآفرینی شهری بافتهای فرسوده و ناکارآمد که برای اجرای طرحهای مسکن معوض و یا تامین خدمات این محدوده ها به کار گرفته میشود، تسری می یابد.

هـ - وزارت راه و شهرسازی موظف است با همکاری وزارت کشور و شهرداری ها نسبت به شناسایی کلیه ساختمان های ناایمن بحرانی و پرخطر دستگاههای اجرائی در کلان شهرها و مراکز استانها از طریق مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و سازمان آتش نشانی تا پایان سال اول برنامه اقدام نماید و نسبت به ایمن سازی آنان توسط دستگاه های مالک یا بهره بردار تا پایان سال سوم اقدام نماید.

پایان پیام/