اختلال در برنامه توسعه 3 ساله شرکت آب صهیونیست‌ها پس از جنگ غزه
01:54 2023/12/03

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس،‌ از زمان آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه چندین گروه سایبری شروع به حمله به سازمان‌های رژیم صهیونیستی کرده‌اند.

زیرساخت‌های حیاتی رژیم صهیونیستی از جمله نهادهای مهم، دانشگاه‌ها  و شرکت‌های زنجیره تامین مرتبط با کابینه این رژیم بر اثر حملات سایبری دچار اختلال عمده در سیستم‌های ارتباطی و خدمات اضطراری خود شدند.

وبگاه اسرائیلی «کالکایست» (Calcalist ) دیروز شنبه گزارش داد با از سرگیری حملات اسرائیل به نوار غزه پس از پایان آتش‌بس نگرانی‌ها در خصوص تشدید حملات سایبری توسط برخی هکرها به خصوص به شبکه آب اسرائیل بیشتر شده است.

این وبگاه گزارش داد: جنگ جاری در غزه می‌تواند مانع برنامه توسعه سه ساله شرکت آب «مکوروت» شود، تنها شرکتی‌ که با سیستم کنترل سایبری کار می‌کند و اختلال در فعالیت آن موجب محقق نشدن اهداف مد نظر شرکت برای سال جاری میلادی می‌شود.

‌شرکت مکوروت در گزارش دو روز پیش خود به افزایش حملات سایبری به تأسیسات اسرائیل از زمان آغاز جنگ در نوار غزه اشاره کرد و گفت ناظر امنیتی تأسیسات عمومی در اسرائیل سال گذشته از عدم آمادگی بخش آب در اسرائیل برای حملات سایبری، به ویژه شرکت های آب و تأمین کنندگان آنها انتقاد کرده است.

بر اساس این گزارش، شرکت مکوروت به عنوان تنها شرکت در بخش آب رژیم صهیونیستی است که دارای زیرساخت‌های وابسته به سایبر است و حمله سایبری قبلی وبگاه ۴۰ شرکت را مختل کرد.

در سه ماهه سوم سال جاری، مکوروت افزایش چشمگیر درآمد خود را ۲۱ درصد نسبت به سه ماهه مشابه سال گذشته با مجموع ۱.۸ میلیارد شیکل (۴۹۰ میلیون دلار) اعلام کرده بود.

در همین راستا، مصرف آب رژیم صهیونیستی در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۳ نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۳.۳ درصد افزایش یافته و در مجموع ۱.۳۷۸ میلیون متر مکعب بوده است.

در بخش کشاورزی رژیم صهیونیستی نیز، مصرف آب با ۶.۴ درصد افزایش به ۵۶۶ میلیون مترمکعب و در خانوارها با ۱.۲ درصد افزایش به حدود ۸۱۲ میلیون مترمکعب رسیده است.

به گزارش کالکالیست، این نگرانی وجود دارد که خشم عمومی در سراسر جهان، به ویژه در میان جوانان، ممکن است به حملات سایبری سنگین‌تری منجر شود که برخی از تأسیسات حیاتی در اسرائیل را فلج کند.

رژیم صهیونیستی در سال‌های اخیر با فناوری شیرین‌سازی آب و آبیاری قطره‌ای به همراه بازیابی آب و سیاست‌های حفظ منابع آبی و البته سرقت آب از سرزمین‌های فلسطینی توانسته عرضه آب را افزایش داده و کمبود آب قبلی این رژیم  طی دهه‌های پیشین را به مازاد تبدیل کند.

یک سازمان اروپایی هم دیروز شنبه هشدار داد که جنگ جاری در نوار غزه تأثیر منفی بزرگی بر اقتصاد اسرائیل خواهد داشت و در راس این پیامدهای منفی، کاهش قدرت خرید و سرمایه گذاری است.

سازمان همکاری اقتصادی و توسعه روز شنبه در گزارشی مفصل اعلام کرد که عواقب اقتصادی ناشی از جنگ و کاهش مورد انتظار در مصرف و تقاضا، وزارت دارایی اسرائیل و آژانس‌های رتبه‌بندی اعتبار جهانی را بر آن داشت تا انتظارات خود نسبت به رشد اقتصاد اسرائیل در هفته‌های اخیر را کاهش دهند.

بر اساس این گزارش، همانطور که تخمین‌ها نشان می‌دهد، هزینه جنگ غزه به ۲۰۰ میلیارد شکل (حدود ۵۴ میلیارد دلار) می‌رسد.

این سازمان از کابینه رژیم صهیونیستی خواست تا  از طریق ایجاد اصلاحات در بازار کار و آموزش به چالش‌های جمعیتی و کاهش شکاف عمیق ایجاد شده در بازار کار این رژیم کمک کند.

 رژیم صهیونیستی سه هفته پیش هم از اختلال گسترده در خطوط تلفن اورژانس (آمبولانس، آتش‌نشانی و امداد و پلیس) در سرزمین‌های اشغالی در نتیجه حملات سایبری خبر داده بود.

پایان پیام/