گروه سیاسی خبرگزاری فارس: با تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از سوی مجلس، دولت مکلف شد از مادران غیرشاغل روستایی در مناطق کم برخوردار حمایت بیمهای و درمانی داشته باشد که در همین راستا دولت در طرحی قرار شد زنان خانهدار که تا پیش از اینها در هیچ از مشاغل دولتی و خصوصی حضور نداشته و دارای سه فرزند یا بیشتر هستند، را بیمه کند.
بر همین اساس در حاشیه نشست هیات دولت از انسیه خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده درباره اجرای این طرح پرسیدیم.
خزعلی در این باره به خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس گفت که بحث بیمه زنان روستایی خانهدار دارای سه فرزند برای امسال حل شد و برای سال آینده هم به دنبال آن هستیم که این طرح ادامه پیدا کند.
وی همچنین اضافه کرد: الان مشکلی در رابطه با بیمه زنان خانهدار دارای سه فرزند و بیشتر نداریم و زنان روستایی دارای این شرایط برای بیمه مشکلی ندارند.
قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در آبان ماه سال ۱۴۰۰ به تصویب رسید. این قانون در راستای توجه به خانواده، جمعیت و جامعه مصوب شد و ۷۳ ماده قانونی دارد. یکی از بندهای این قانون به امور زنان خانه دار در روستاها و شهرها پرداخته و به موجب آن قرار شد تمامی زنان روستایی دارای سه فرزند و بیشتر پس از شش ماه از اجرا شدن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت تحت پوشش بیمه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر قرار گیرند.
در این ماده تأکید شده که حق بیمه مادران غیرشاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن مناطق روستایی و عشایر از سوی دولت باید پرداخت شود. همچنین در این ماده آمده است که با تولد فرزند چهارم و پنجم به ازای هر فرزند دو سال به سوابق بیمه ای بیمه گذار افزوده شود.
براساس آخرین آمارها، حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار زن غیرشاغل روستایی در کشور وجود دارد که تحت حمایت بیمهای و بازنشستگی نیستند و براساس قانون این زنان که دارای سه فرزند و بیشتر هستند می بایست بیمه می شدند.
پایان پیام/