به گزارش خبرگزاری فارس، پستمدرنیسم بهمثابه جریانی همچنان نو در حال ورود به حوزههای گوناگون زندگی، دانش و هنر است. در این میان روابط بینالملل نیز جا نمانده، محملی برای کوشش پستمدرنیستها برای بازاندیشی و بازخوانی این حوزه گردیده است. بنابر سرشت این رویکرد ورود آن به حوزه روابط بینالملل با تعلیق و بازسازی و بازآرایی واژگان بنیادین این حوزه همراه شد.
کوشش این اثر ارائه رهیافتی کلی از شیوه ورود و حضور پستمدرنیسم در روابط بینالملل است که با برگزیدن و ترجمه آثار نویسندگان برجسته حوزه روابط بینالملل به انجام رسیده است و مباحثی همچون انسجام مطالعات روابط بینالملل، امکان کثرتگرایی، تاریخ و روابط بینالملل، فمنیسم و سیاست جهانی و … را به بحث نهاده است.
طیبه محمدیکیا، فارغالتحصیل دکتری تخصصی روابط بینالملل از دانشگاه علامه طباطبایی و کارشناسی و کارشناسی ارشد علوم سیاسی، پژوهشگر حوزههای روابط بینالملل و علوم سیاسی است. او دارای کتاب و مقالههایی در این حوزهها با تمرکز بر مباحث نظری و اسلام سیاسی است. وی دارای سابقه تدریس در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد روابط بینالملل و علوم سیاسی است و هم اکنون عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است.
فهرست کتاب عبارت است از:
ـ آینده جامعهشناسی تاریخی در روابط بینالملل ـ گئورگ لاسونـ برابری، کثرتگرایی، کلیت یا جهانی بودن: دغدغههای رایج در نظریه هنجاری ـ آنه فیلیپسـ پستمدرنیسم و روابط بینالملل: از نقدهای پراکنده و جداگانه تا نظریه یکپارچه و منسجم سیاست جهانی ـ فیلیپ کروزه دورنلسـ تمایز: رویکردی جامعهشناختی به نظریه روابط بینالملل ـ باری بوزان و ماتیاس آلبرتـ رفاه انسانی و ساختارهای اجتماعی: ارتباط ساختارهای جهانی و محلی ـ ایان گوچـ واقعگرایی انتقادی و بومشناسی سیاسی ـ تیم فورسیتـ منظور از تاریخ در روابط بینالملل چیست؟ ـ جان ام هابسون و جرج لاوسونـ نظریهها، شیوهها و پستمدرنیسم در روابط بینالملل ـ ریچارد دِوتاکـ روابط بینالملل فمینیستی: تضاد در اصطلاحات؟ یا چرا زنان و جنسیت برای درک جهانی که ما در آن زندگی میکنیم ضروری هستند ـ گیلیان یونگست
انتهای پیام/