توضیحات مدیر مرکز فیلم سازمان اوج درباره «مسیح، پسر مریم»/ هیأت انتخاب جشنواره فجر تعارض در گفتار دارد
03:26 2022/01/02

به‌گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، نشست رسانه‌ای محسن دریالعل مدیر مرکز فیلم و سریال سازمان هنری رسانه‌ای اوج پیرامون فعالیت‌های این مرکز و حواشی فیلم سینمایی «مسیح پسر مریم» عصر امروز (یکشنبه ۱۲ دی‌ماه) در نخلستان اوج برگزار شد.

دریالعل در ابتدای این نشست گفت: اصل این نشست درباره فعالیت‌های سازمان اوج طی یک دهه فعالیت آن است. اولین تغییری که طی این سال‌ها رخ داده، تغییر در ریلگذاری این سازمان در حوزه سیماست که شیوع کرونا موجب تغییر سیاست‌های تولید و چرخش به سمت سریال سازی شد. البته که صحنه سینما را ترک نمی‌کنیم. 

وی افزود: الان حدود ۳۰۰ فیلم در صف تولید داریم و تولید بی‌رویه فقط برای حضور و عرضه اندام، آورده‌ای که ندارد، هیچ، بلکه موجب هدررفت بیت‌المال و افسردگی سینماگران می‌شود. اکنون حدود ۳۰ سریال در دست تولید داریم که بخشی از آن در صداوسیماست و بخشی در سامانه‌های اینترنتی.

مدیر مرکز فیلم و سریال سازمان اوج گفت: روی کیفیت محصول تأکید داریم و به‌زودی با پخش سریال «مستوران» از تلویزیون می‌شود درباره کیفیت آن صحبت کرد. ضمن اینکه با بودجه مرسوم و نه بالا می‌توان اثر باکیفیت ساخت. ادعای کار الف ویژه نداریم اما مستوران نسبت به آثار ویژه صداوسیما، باکیفیت تر و ارزان‌تر است. و البته به تلویزیون هم اکتفا نکردیم و پلتفرم‌های اینترنتی را هم مدنظر داریم. مخصوصا که بازگشت سرمایه برایمان اولویت داریم، حتی ترجیح می‌دهیم در جشنواره‌ها نباشیم. مثال روشنش اینکه از ۲۲ فیلم چهلمین جشنواره فیلم فجر، ۴ فیلم تمایل به مشارکت با ما را داشتند اما ترجیح می‌دهیم از ابتدا در یک محصول مشارکت کنیم، نه زمانی که آماده نمایش شد.

چرا افراد بی‌ربط و باربط فیلم‌ها را می‌بینند؟ 

وی اظهار داشت: رسم امانت هر جشنواره‌ای است که چه فیلم را بپسندند یا نه، خلاصه داستان فیلم را تعریف نکنند و حرفه‌ای عمل کنند. نه اینکه فیلم را در رسانه‌ها تعریف کنند. 

دریالعل گفت: ضمن اینکه چندین نفر تماس گرفته‌اند که فیلم «مسیح پسر مریم» را دیده‌ایم. اصلا متوجه نمی‌شوم این یعنی چه؟ یک بار جواب بدهند که چرا آدم‌های باربط و بی‌ربط فیلم را می‌بینند یا فیلمنامه‌اش را می‌خوانند. حداقل یک اجازه بگیرند یا اطلاع دهند. ناراحتی ما از این رفتارهاست نه از نپذیرفتن آن. 

مدیر مرکز فیلم و سریال سازمان اوج گفت: به من پیام دادند که با یک متن پیشنهادی از جشنواره انصراف دهیم و بیرون بیاییم.

وی افزود: ما پذیرفتم در جشنواره شرکت کنیم، شما هم بپذیرید که حرفه‌ای عمل کنید. ان‌شاءالله در اواسط جشنواره فجر، اکران خصوصی آن را برای اهالی رسانه می‌گذاریم. ما پشت محصولمان می‌ایستیم، هیأت انتخاب هم مرد باشد که پشت انتخابش بایستد! و در پایان جشنواره توضیح دهد چرا برخی فیلم‌های بیرون جشنواره بهتر از فیلم‌های منتخب است. اینچنین می‌شود که اعتبار یک جشنواره ۴۰ ساله بر باد می‌رود. این اولین بار نیست که جشنواره فیلم سازمان اوج را کنار می‌گذارد یا ندید می‌گیرد. مثلا لباس شخصی را از بخش مسابقه کنار گذاشتند اما ما سکوت کردیم. 

مدیر مرکز فیلم و سریال اوج گفت: «مسیح پسر مریم» را یک دهه هفتادی با ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ساخته و اثر خوش‌ساخت و سرپایی از آب درآمده است.

این خبر در حال تکمیل است...

 

انتهای پیام/