فارس من| آوردن سحر و جادو به زندگی یعنی خروج قرآن و معارف از آن
09:44 2022/07/17

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرکزاری فارس، مسأله مقابله و برخورد با «جادورگران» و مدعیان سحر و جادو چند سالی است که بسیار نقل محافل عمومی کشور شده است. کلاهبرداری‌های مالی و همچنین اضرار به غیری که در این فرایند صورت می‌گیرد نوعی اضطراب و نگرانی را در جامعه ایجاد خواهد کرد. 

در این راستا مخاطبین خبرگزاری فارس، کمپینی را با عنوان «با کلاهبرداری مدعیان سحر و جادو برخورد شود» تشکیل دادند. طی گفت‌وگویی که با ثبت‌کننده کمپین داشتیم، او گفت: باوجود این‌که اسلام نسبت به این امر یعنی سحر و جادو حساسیت زیادی دارد و برخورد با ساحران را بعضاً تا حد اعدام بالا برده است، در نظام قضایی ما دستگاه و سامان‌دهی مناسبی درباره نظارت و برخورد با این تشکیلات آسیب‌زا وجود ندارد.

وی افزود: انتظار آن را داریم که علما و روحانیان در قبال این موضوع واکنش‌ جدی نشان دهند که نتیجه آن شکل‌گیری یک روند ثمربخش برای تقابل با شیادان سحر و جادو باشد. بعضاً علمایی در این باره ورود کردند اما محتاج آن هستیم که طی یک جریان عظیم عموم مردم و علمای دین حضور فعال در قبال این امر نامطلوب داشته باشند.

سردبیر سوژه بیان کرد: آوردن سحر و جادو به خانه و زندگی به معنای خروج و تعطیل کردن قرآن و معارف اسلامی است، کسی که با این قبیل مسائل درگیر شود یکی از کارهایی که انجام می‌دهد دوری از معارف دینی است. رواج و گسترش این امر در دراز مدت به جامعه دینی ما ضربه شدیدی خواهد زد.

انتهای پیام/