به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیتهای دینی خبرگزاری فارس امر به معروف و نهی از منکر به جز برنامههای حاکمیتی که توسط ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر انجام میشود، توسط برخی گروههای مردمی هم در دست انجام است و این گروهها در موضوعاتی مانند نماز، حجاب و عفاف و... برنامههای مختلفی در این زمینه انجام میدهند.
در این راستا مؤسساتی هم از سوی مردم به ثبت رسیده تا منسجمتر و ساختار یافتهتر بتوانند در زمینههای مختلف تبلیغی فعالیت کنند.
یکی از انواع مؤسسات فعال در حوزههای دینی مؤسسات فعال حوزه امر به معروف و نهی از منکر هستند که مخاطبان خبرگزاری فارس با ثبت کمپینی خواستار صدور مجوز برای درخواستکنندگان مؤسسه در این حوزه هستند. این کمپین را میتوانید از اینجا مشاهده کنید.
حجتالاسلام علی خانمحمدی سخنگوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر در گفتوگو با فارس درباره اعطای مجوز در حوزه امر به معروف گفت: این کار هماکنون توسط ستاد انجام میشود و فرایند صدور مجوز برای درخواستکنندگان ثبت مؤسسه به صورت سیستمی و در زمانی مقتضی انجام میشود.
وی ادامه داد: پس از ثبت و صدور مجوز، مؤسسات برتر را به وزارت کشور برای تأیید و صدور مجوز حرفهای معرفی میکنیم. البته در این راستا مجوز ستاد کفایت میکند، اما مؤسساتی که فعالیتشان بسیار گسترده است و نیاز به برخی حمایتها دارند بهتر است که از وزارت کشور هم مجوز اخذ کنند.
خانمحمدی با اشاره به اینکه ۱۸ عرصه برای صدور مجوز به مؤسسات امر به معروف تعیین شده است، گفت: متقاضیان با مراجعه به سایت ستاد امر به معروف در بخش صدور مجوزها نامنویسی کرده و یکی از عرصههای ۱۸گانه را انتخاب و درخواست خود را ثبت میکنند که پس از بررسی مدارک و مستندات مجوز کار برای مؤسسه صادر میشود.
سخنگوی ستاد امر به معروف از ثبت ۸ هزار مؤسسه در این ستاد خبر داد و گفت: تلاش ما این است که گروههای مردمنهاد تعدادشان از ۱۰۰ هزار عبور کند، به همین منظور فرایند صدور مجوز سرعت خوبی دارد.
انتهای پیام/