تداوم تبعیض نژادی در‌آمریکا؛ آزار پلیس علیه مسلمانان سیاه‌پوست
03:22 2022/08/24

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مطالعه دانشگاه «رایس» در آمریکا  نشان می‌دهد که مسلمانان سیاه پوست این کشور به دلیل مذهبشان پنج برابر بیشتر از سایر ادیان مورد آزار و اذیت پلیس قرار می‌گیرند.

به گزارش شماره چهارشنبه وبگاه «میدل ایست آی» طبق مطالعه صورت گرفته داشنگاه رایس، مسلمانان سیاه‌پوست از خاورمیانه یا آفریقا  بیشتر از مسلمانانی که سفیدپوست هستند، به دلیل مذهبشان توسط پلیس مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند. این مطالعه نشان می‌دهد که مسلمانان ایالات متحده پنج برابر بیشتر در معرض آزار و اذیت پلیس قرار می‌گیرند اما مسلمانانی که خود را سفیدپوست می‌دانند در مقایسه با مسلمانان غیرسفیدپوست کمتر مورد آزار و اذیت پلیس قرار می‌گیرند .

در این گزارش آمده است که محیط ژئوپلیتیکی پس از ۱۱ سپتامبر یک رابطه پرتنش بین مجریان قانون و جوامع مسلمان آمریکایی ایجاد کرده است.

تحقیقات دانشگاه رایس نشان می‌دهد که بسیاری از آمریکایی‌های مسلمان از نظارت پلیس از طریق اقداماتی مانند ردیابی آنلاین، امنیت فرودگاه، توقف‌های معمول یا نظارت بر فضاهای مذهبی هراس دارند.

در این گزارش آمده است که  بیش از ۲۳ درصد از مسلمانان سیاه پوست آزار و اذیت پلیس را تجربه کردند.

 در شیکاگو، بیش از نیمی از گزارش‌های فعالیت مشکوک اعراب و مسلمانان را هدف قرار داده‌اند در گزارش های اداره پلیس شیکاگو از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰، ۵۳.۶ درصد  مظنونان به عنوان افراد عرب تبار توصیف شده‌اند.

گزارش موسسه «پیو» نیز از افزایش نگران‌کننده تبعیض نژادی، قومیتی و ایدئولوژیکی در آمریکا حکایت دارد.

 

بر اساس مطالعه جدیدی که توسط «مرکز تحقیقاتی پیو» در ۱۷  کشور جهان انجام شده نشان می‌دهد که  نگرانی در مورد تبعیض نژادی و قومیتی در آمریکا وخیم گزارش شده است.

به نوشته وبگاه «راو استوری» گزارش موسسه پیو نشان داد  که میانگین ۸۹ درصد از ۱۶ فرد غیرآمریکایی تبعیض نژادی و قومیتی در ایالات متحده را به عنوان یک مشکل «تا حدودی» یا «بسیار جدی» توصیف می‌کنند.

این تحقیق که درکشورهایی همچون آمریکا، نیوزیلند،آلمان، کره جنوبی، کانادا، ژاپن، هلند، اسپانیا و سوئد صورت گرفته، جوانان بیشتر از افراد بزرگسال تبعیض را به عنوان یک مشکل می‌بینند و به طور کلی، زنان آن را بیشتر از مردان به عنوان یک مشکل برمی‌شمارند.

به عنوان مثال، هشتاد درصد از زنان می‌گویند که تبعیض بر اساس نژاد یا قومیت یک مشکل «تا حدودی» یا «بسیار جدی» است. این رقم برای مردان ۶۸ درصد است. تبعیض جنسیتی در حدود ده درصد نیز در کانادا و آلمان مشهود است (جزئیات بیشتر).

انتهای پیام/ص