به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیتهای دینی خبرگزاری فارس این روزها فعالان حوزه امر به معروف گمنام در سطح جامعه به ترویج این فریضه الهی میپردازند و گاهی هم شاهدیم که با برخوردهای تند و خشنی مواجه میشوند.
موضوع تقدیر از فعالان حوزه امر به معروف از جمله درخواستهای کاربران خبرگزاری فارس است که طی آن کمپینی هم با عنوان«تشکر از جهادگران آمر به معروف و نهی منکر» به ثبت رسیده که این کمپین را میتوانید از اینجا مشاهده کنید.
حجتالاسلام سیدعلی خانمحمدی سخنگوی ستاد امر به معروف در گفتوگو با فارس درباره موضوع تقدیر از فعالان حوزه امر به معروف و نهی از منکر گفت: برنامههای حوزه امر به معروف و نهی از منکر در دو حوزه مردمی و حاکمیتی انجام میشود که در هر دو حوزه نهادها و گروههای برتر را شناسایی و معرفی میکنیم.
وی ادامه داد: انتخاب اشخاص برتر، استانهای برتر و دستگاههای برتر از جمله برنامههای ستاد است که پیش از این هم یک بار نهادهای فعال در حوزه عفاف و حجاب معرفی شدند، اما با این حال ضروری است که در راستای شناسایی فعالان این عرصه دقیقتر باشیم.
خانمحمدی با بیان اینکه همزمان با شناسایی و معرفی افراد فعال، نهادهای کمکار در حوزه امر به معروف را هم شناسایی و معرفی میکنیم، گفت: وزارت گردشگری یکی از این نهادها است که عملکرد خوبی نداشته است. انتظار ما از این وزارتخانه این بود که حداقل سروسامانی به وضع اماکن گردشگری بدهد اما این نهاد نه تنها شورای امر به معروف ندارد بلکه هیچ تلاشی هم برای بهبود وضع حجاب در اماکن گردشگری نمیکند. همچنین دانشگاه آزاد هم از جمله نهادهایی است که عملکردش رضایت بخش نیست و صدای مردم برخی شهرها هم از عملکرد این دانشگاه درآمده است.
سخنگوی ستاد امر به معروف از تعیین مشوق برای فعالان امر به معروف خبر داد و گفت: یکی از برنامههای ما این است که برای فعالان این عرصه مشوقهایی را در نظر بگیریم، ضمن اینکه تا کنون نهادهایی مانند وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، وزارت سمت، سازمان انرژی اتمی از جمله نهادهای خوب بودهاند و وزارت راه و شهرسازی هم عملکرد قابل قبولی داشته است.
وی در پایان از معرفی فعالان امر به معروف به رهبر معظم انقلاب خبر داد و گفت: امسال قصد داریم نهادها، دستگاهها، گروهها و چهرههای فعالدر حوزه امر به معروف را در گزارش پایانی سال ستاد به رهبر معظم انقلاب هم معرفی کنیم.
انتهای پیام/