مداحی 6 سال قبل میثم مطیعی در جمع فاطمیون+فیلم
11:44 2022/09/05

خبرگزاری فارس ـ گروه حماسه و مقاومت: حضور مداحان و ذاکران اهل بیت (ع) در هشت سال جنگ تحمیلی کنار رزمندگان اسلام فضایی آکنده از معنویت و حماسه را رقم زد. مداحان نام‌آشنایی چون منصور ارضی، صادق آهنگران، نریمان پناهی، ماشاءالله عابدی، مهدی سماواتی، سعید حدادیان، حسین سازور و شهید یونس حبیبی با حضورشان تنور شور عشق و جهاد را با تأسی از حماسه عاشورا گرم نگه داشتند. البته در این میان مداحان نوجوان چون محمدرضا طاهری،‌ مهدی سلحشور و محمود کریمی با نفس گرم خود توانستند رشادت‌های ائمه (ع) را برای اهتزاز پرچم اسلام به رزمندگان انتقال دهند.

زمان سپری شد تا اینکه گروه‌های تکفیری در صدر آن‌ها، داعش با جنایت‌های خود در سرزمین‌های اسلامی فتنه‌های خطرناکی را ایجاد کردند که به تبع آن، حرم اهل بیت (ع) نیز می‌رفت مورد تعرض قرار گیرد. در این میان رزمندگان جبهه مقاومت از کشورهای ایران، لبنان، سوریه، عراق، افغانستان، پاکستان،‌ آذربایجان و ... با عنوان مدافعان حرم راهی دفاع از حرم حضرت زینب (س) شدند. در این میان، مداحان اولین افرادی بودند که خودشان را به خیل جمعیت مدافعان حرم رساندند تا این بار در عرصه دفاع از حرم روضه‌خوانی کنند.

یکی از مداحانی که از همان ابتدای فتنه داعش در سوریه حضور داشت، میثم مطیعی بود. او علاوه بر حضور در میان مستشاران ایرانی، در جمع رزمندگان دیگر کشورها نیز مرثیه‌سرایی کرد تا بگوید «حُبُّ الحُسَین یَجْمَعُنا» را می‌توان در عرصه مقاومت هم معنا کرد.

آنچه در ادامه می‌بینید مداحی میثم مطیعی در جمع رزمندگان لشکر فاطمیون در منطقه حلب سوریه در محرم سال ۱۳۹۵ است که به مناسبت در پیش بودن اربعین حسینی برای نخستین‌بار منتشر می‌شود:

 

ای سخی دختر تو تنها نیست/ نزد او جان نثار می‌آییم

از «هرات» و «مزار» می‌آییماز شکوه «تخار» می‌آییم 

صبحِ «غزنین» و «بامیان» با ماستدر دل شام تار می‌آییم

پیش ما مرگِ سرخ چون شکر استاز سوی «قندهار» می‌آییم

کار و بار و عیال در غربتدر پی کارزار می‌آییم

ای سخی دختر تو تنها نیستنزد او جان نثار می‌آییم

قبر زینب گل است و گِرد حرمما هزاره هزار می‌آییم

در حلب یا هرات فرقی نیستبا دلی استوار می‌آییم

ای سخی، ای که شاه مردانیروی از این عاشقان نگردانی

به گزارش فارس،‌ مردم افغانستان امام علی (ع) را سخی صدا می‌‌زنند. «هزاره» در این شعر اشاره به یکی از اقوام شیعیان افغانستان است. همان قوم شریف و زحمتکشی که با چشم‌های بادامی در میان مردم ایران شناخته شده هستند.

انتهای پیام/