احیاء کارگروه تخصصی زنان و خانواده جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید رجایی
07:13 2022/09/22

پانیذ طاهری دبیر واحد خواهران جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، عنوان کرد: کارگروه تخصصی زنان و خانواده‌ طهورا، همزمان با شروع سال تحصیلی جدید فعالیت‌های خود را از سر می‌گیرد.

وی افزود: ایده و تأسیس کارگروه تخصصی زنان و خانواده‌ طهورا برای اولین بار، توسط واحد خواهران شورای بیست و دوم جامعه اسلامی دانشجویان تربیت دبیر شهید رجایی مطرح و اجرا شد.

دبیر واحد خواهران جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید رجایی تهران ادامه داد: طهورا فعالیت خود را با تولید محتوای رسانه‌ای در حوزه زنان و خانواده آغاز کرد و امروز، علاوه بر تولید محتوا، به مرحله بروز و ظهورِ فرم‌های نشریه و کارگاه رسیده است. اولین نشریه طهورا و اولین کارگاه تخصصی آن در روز‌های آتی منتشر و رونمایی خواهد شد.

طاهری عنوان کرد: معنی لغوی طهورا به معنای پاک و تطهیرکننده است، که اشاره بر نقش بنیادی زنان در توسعه فردی خویش و تعالی و سلامت جامعه دارد. طهورا به عنوان اولین کارگروه زنان و خانواده جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و همچنین تنها کارگروه این حوزه در کل دانشگاه، قصد دارد در جهت تعالی خانواده و جایگاه زن با تمرکز بر آگاه‌سازی، توانمندسازی و کنشگری در این حوزه در سطح دانشگاه و به تبعِ آن در جامعه نقش‌آفرینی کند.

طاهری اظهار کرد: طهورا با هدف تقویت بعد هویتی شامل خودآگاهی و خودشناسی، بعد توانمندسازی و مهارت افزایی، بعد آمادگی و مهارت‌های مربوط به ازدواج و بعد تربیتی و والدگری در دانشجویان برگزار می‌شود.

این فعال دانشجویی بیان کرد: شاید بتوان گفت تفاوت طهورا با کارگروه‌های دیگر در توجه به سلیقه عموم و خاصه قشر خاکستری است. طهورا سعی دارد به دور از کلیشه‌ها، قدمی در راستای بهبود فضای موجود حوزه زنان و خانواده، به خصوص در حیطه دانشجویی بردارد.

وی اضافه‌کرد: امیدواریم با شروع و امتداد فعالیت‌های طهورا و همراهی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، شاهد تغییرات مثبت در سطح آگاهی و مهارتی مخاطبان، به ویژه دانشجویان دانشگاه باشیم.

طاهری بیان کرد: با توجه به رسالت کارگروه تخصصی زنان و خانواده جامعه هدف این کارگروه، علاوه بر زنان و دختران، مردان و پسران نیز هستند، چرا که خانواده‌ سالم و متعالی، شامل زنان و مردان توانمند و آگاه است.

پایان پیام/