هر طیفی، هر قشری، هر جناحی و فکر سلیمی مطمئنا سلبریتیها را نوک پیکان تحریک اغتشاشات اخیر میپندارد. البته که آن دسته از سلبریتیها تنها عامل تحریک نبودند و رسانههای معاند و بسیاری از دولتهای غربی به سرکردگی آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی نیز در این روزها دلارهای فراوانی برای تداوم اغتشاشات هزینه کردند اما بیشک سلبریتیها نقش بسیار مهمی در رقم خوردن این ناآرامیها داشتند.
این مساله بسیار مهم و لازم به پیگیری است و همانطور که در گزارشهای پیشین به تفصیل توضیح داده شد باید فعالیتهای سلبریتیها در رسانهها و شبکههای اجتماعی نظاممند شود و مانند بسیاری از همین کشورهای غربیِ ـ خواهانِ آشوب و بیقانونیِ فضای مجازی برای ما ـ، نظارت دقیق بر فعالیت آنها بخصوص در مواردی که ناظر بر امنیت عمومی جامعه است، در اولیت قرار بگیرد.
متاسفانه علیرغم گزارشها و تحقیقات متعددی که در این زمینه انجام شده و تعداد قابل توجهی از سلبریتیها مسبب بخش مهمی از ناآرامیها و به خیابان کشاندن جوانان و نوجوانان به خیابانها بودهاند، هنوز تصمیم قاطعی برای برخورد با آنها اتخاذ نشده و اهمیت این قضیه لازم مینماید که سه قوای مقننه، مجریه و قضاییه در اسرع وقت به این مساله رسیدگی کنند.
با این وجود شوهاد حاکی از آن است که تا کنون گویی در مورد این قشر تاثیرگذار، مصلحت اندیشی صورت میگیرد و هنوز نه در تحریر قوانین نه و در بخش اجراییه، شاهد واکنش و اقدامی جدی در این زمینه نبودهایم مادامیکه شرایط با وجود همین سلبریتیها میتواند آبستن حوادثی بالقوه در آینده دور یا نزدیک باشد، لزوم برخورد جدی و نظاممند کردن فعالیتهای غیر حرفهای(فرهنگی، هنری، ورزشی) سلبریتیها بیش از پیش نمایان شده است.
ذکر این نکته هم خالی از لطف نیست که زمانی فعالیت همین سلبریتیها در حوزه مالی و اقتصادی و کسب درآمدهای نجومی ایشان از فضای مجازی بحث اصلی و مطالبه مردم و بازاریان بود که چرا این قشر از پرداخت مالیات معاف هستند، همین لطف بیجا به تدریج به جایی رسید که ایشان از معافیت مالیاتی و درآمدهای بی حد و حصر در فضای مجازی به ایجاد ناامنی و تشویق جوانان برای ریختن به خیابانها و تخریب اموال عمومی که حتی منجر به کشته شدن تعدادی از مردم شد، رسیدند و فعالیت آنها از این عدم قانونمندی در حال وخیمتر شدن و تسری به دیگر بخشهای جامعه است، ازاینرو مصلحتاندیشی در برخورد با این سلبریتیها کافیست!
در همین خصوص در سامانه «فارس من» خبرگزاری فارس که دریچهای برای ورود مدعیالعموم به موارد و موضوعات مختلف اجتماعی است، پویشی با عنوان «پایان دادن به مصلحتاندیشی در برخورد با سلبریتیها» به امضای مخاطبین رسیده که در ادامه پیام آن را میخوانیم:
«تا کی میخواهیم نظارهگر شبههافکنی و دروغپراکنی سلبریتیها باشیم. چرا باید اعضای یک تیم ورزشی به خودشان اجازه دهند که با اختلافافکنی به شعله اغتشاشات دامن بزند. چطور یک فوتبالیست میتواند با نشر اکاذیب به راحتی شروع به تشویش اذهان کند. از مجلس و نهادهای قضایی و امنیتی خواستار ارایه راهکاری متقن و هوشمندانه برای برخورد قاطع با این افراد هستیم . این انقلاب به راحتی به دست نیامده که هر کسی بخواهد با شایعه پراکنی و دروغ به ان لطمه بزند کی نهادهای مسول میخواهند فکری به حال این ماجراها نمایند؟!»
پایان پیام/