فرهمند: اینترنشنال سلاح کشتار جمعی افکار عمومی و مسموم کننده اذهان جامعه است
01:26 2023/03/29

نرجس فرهمند دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شریعتی در گفتگو با خبرنگار تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت:  رسانه های فارسی زبان وابسته به کشورهای بیگانه نظیر انگلیس و عربستان سال‌هاست در دشمنی آشکار قرار گرفته اند و این امر را می توان از موضع گیری های رسانه ای و حتی تحرکات عوامل آن در فضای مجازی نیز تایید کرد و ادعای رسانه آزاد بودن آنها یک ادعای پوچ است زیرا چارچوب عملکردی آنها در نظام محاسباتی و رسانه ای شناختی دشمن تعریف می شود. 

وی افزود: البته در پی حوادث اخیر کشور این رسانه های وابسته نشان دادند که علاوه بر ضدیت با انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی با کشور و ملت ایران نیز عناد و دشمنی داشته و دلسوزی برای مردم ایران تنها یک ادعای زبانی است.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: این واقعیت غیرقابل انکار در تعامل عوامل و نوع بیان  و اجرای مجریان آنان در رابطه با مردم ایران کاملا مشهود و عیان است که البته بخشی از مردم فریب این ادعا رو خورده و تصور دوستی و همراهی آنان را دارند که یک اشتباه است. 

وی ادامه داد: جنگ رسانه ای و شناختی که علیه ایران در چند ماه اخیر به کار گرفته شد، یک عامل موثر و محرک داشت که همین رسانه های وابسته ای بودند که بعضا سالها زمینه سازی های گسترده کرده بودند و باعث عواقب و خطرات سنگین و مهیبی برای ملت ایران از جمله تشویق اذهان، ایجاد فضای مسموم و دعوت مردم و علی الخصوص جوانان و نوجوانان به خرابکاری داشته و به طور مستقیم و غیرمستقیم از تعطیلی دانشگاه ها و مدارس و همچنین از بین رفتن آسایش و امنیت عمومی حمایت کرده و آن را تحت الشعاع قرار داده است. 

فرهمند گفت: با همه این مسائل چگونه می توان ادعای ایران دوستی این رسانه ها را باور کرد؟! همواره در مقاطع مختلف از همین رسانه ها شاهد درخواست برای تحریم ها و فشارهای بیشتر بر جمهوری اسلامی و مردم ایران بودیم که این مسئله نشان می دهد تفاوتی بین جمهوری اسلامی و منافع ملی ایران و آسایش ملت ایران برای آنها وجود ندارد البته وضعیت مردم از ابتدای انقلاب برایشان بی اهمیت بوده چرا که از روزهای اول انقلاب شدیدترین و سخت ترین تحریم ها توسط کشورهای مدعی حقوق بشر که بعضا این رسانه ها در آن مستقر هستند و وابسته به آن و یا اینکه متعلق به یکی از دوستان آنها هستند اعمال کردند. 

این فعال دانشجویی تاکید کرد: این تحریم ها که از معیشت تا داروی تمام اقشار جامعه را تحت تاثیر قرار داده و مردم را به زحمت انداخته هیچگاه محل اشکال این رسانه ها نبوده و از کشورهای محل استقرار یا حامیان مالی خود نخواسته اند که از طریق لغو آنها به مردم ایران کمک کنند و حتی با تکنیک های رسانه ای به تشدید آن نیز کمک کردند. 

وی افزود: در حقیقت این رسانه ها بلندگوی مخالفان بین المللی نظام و ابزاری برای جنگ رسانه ای شناختی است و به نوعی سلاح کشتار جمعی افکار عمومی و مسمومیت گسترده اذهان جامعه است که با اهداف تعیین شده در اتاق های فکر خارجی علیه ملت ایران عملیات کرده و بعضا حتی از بین همین مردم که سنگ دلسوزی آنها بر سینه می زنند قربانی نیز می گیرند که در حوادث اخیر کشور مصادیق فراوانی از آن وجود دارد. 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان شریعتی در پایان گفت: در جمع بندی نهایی باید بر این مسئله تاکید شود که امروزه حکمرانی رسانه ای یک امر جدی است که باید بیشتر به آن توجه شود و در برابر استفاده دشمن از رسانه های وابسته به خود به مصابه یک سلاح ما نیز باید پدافند رسانه ای متناسب را با آن در کشور فعال کرده و به طور جدی روی سواد رسانه ای جامعه کار کرده تا از خطرات و آسیب های آن کم کند.

پایان پیام/