رسالت بوذری: در برنامه «محفل» نقش نخ تسبیح را بازی کردم
08:51 2023/04/29

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، رسالت بوذری، مجری برنامه «محفل» در گفت‌وگو با برنامه «سینماچی» رادیو جوان درباره اجرای این برنامه با حضور قاریان کشورهای مختلف گفت: حسن این اجرا حقیقت قرآن و اهل بیت است. نکته دوم این است که تاحدودی کار مجری [در این برنامه] سخت است. من مقداری خودم را عقب کشیدم؛ یعنی در جایگاه ناظری ایستادم که قرار است نخ تسبیح این برنامه باشد.

بوذری ادامه داد: نقش نخ تسبیح را بازی کردم و سعی کردم این نقش را خوب بازی کنم. منظورم از نقش بازی کردن فیلم بازی کردن نیست. میزان حضور، حرف زدن و بجا حرف زدن را در برنامه مدیریت کردم.

مجری برنامه «محفل» با بیان اینکه بارها گفتم هرکسی که در حرفه خودمان بیشتر حرف می‌زند الزاماً فهم بیشتری از اجرا ندارد، افزود: یک جاهایی یک نگاه و یک سکوت یک فهم از اجرا را به نمایش می‌گذارد.

وی درباره دو مهمان غیر ایرانی برنامه توضیح داد: آقای حسنین هم به لحاظ حضور، لحن و فرمش چهره بسیار محبوب بین ایرانی‌هاست. او وجهی از ایرانی بودن دارد. بالاخره سال‌ها در قم زندگی کرده و درس خوانده است‌. همچنین، به زبان فارسی مسلط است؛ به همین جهت کار و تعامل با او راحت‌تر بود.

بوذری درباره رضوان درویش یکی دیگر داوران برنامه «محفل» گفت: آقای رضوان هم آدم کاملاً حرفه‌ای است. او با حضور در مجامع بین‌المللی و میدان دیدن‌های متعدد کارکشته است. ورود و خروج‌هایی که داشت، کاملاً حرفه‌ای و اندازه بود. ما در جلسه اول یا دوم با دوستان رفیق شدیم و این رفاقت مبنای کار ما شد.

مجری برنامه «محفل» در پاسخ به این سوال که چقدر کنش‌های داوران و شوخی‌های بین حامد شاکرنژاد و سید حسنین بداهه یا حساب شده بود، بیان کرد: ذات هر دو آدم شیرین است. شاید مردم آن وجه از آقای شاکرنژاد را کمتر دیدند. ولی او همینقدر ذات شیرین و بداهه‌های بانمک دارد.

وی با بیان اینکه از روز اول به حامد گفتم موقعیتی که گرفتی حفظش کن، خاطرنشان کرد: چراکه این موقعیت می‌تواند جذاب باشد. یعنی حسم میگفت این کار درمی‌آید که به دل نشست. همه این کنش‌ها فکر شده نبود. بخشی از آن از درون این دو آدم می‌جوشید که در لحظه اتفاق می‌افتاد.

بوذری در پاسخ به این سوال که «محفل» قرآن را از طاقچه برداشت و به زندگی‌ها آورد، نترسیدید خلاف کلیشه عمل کردن منجر به انتقاداتی شود، تصریح کرد: به عنوان مثال، دست زدن و تشویق بعد از قرائت نگرانی‌ها را در ما برمی‌انگیخت و ممکن بود واکنش‌هایی را داشته باشد. اما روزگار به سمتی می‌رود که ما باید آن نگاه کلیشه‌ای مرسوم را می‌شکستیم.

مجری برنامه «محفل» گفت: ذات پاک برنامه کمک کرد، حاشیه‌هایش کم شود. یعنی حاشیه‌ها انقدر کم بود، که دیده نشود. قرار بود در «محفل» از باورهایی سخن بگوییم که در کنج طاقچه نشسته بود. ما می‌خواستیم به اندازه بضاعتمان غباری از روی قرآن برداریم. درنتیجه صداقت برنامه‌ دیده شد و حاشیه‌های آن کمتر به چشم آمد.

به گفته وی، مردم در این برنامه متوجه شدند که می‌توانند هم قرآن بخوانند هم شاد باشند. می‌توانند قرآن بخوانند و از زندگی سخن بگویند. می‌توانند قرآن بخوانند، مطلب یاد بگیرند. در نهایت به حال درونی همه کمک کرد که بهتر از الان شوند.

بوذری در پاسخ به این سوال که از بین سوژه‌های «محفل» کدام به دلت نشست، تصریح کرد: آقای دکتر العامری که از کاظمین آمده بود، آنی داشت که آن لحظه برایم جذاب بود. خانم زهرا خلیلی حافظ قرآن نابینا هم حضور شیرین و پر برکتی داشت.

پایان پیام/