به گزارش خبرنگار حوزه کتاب خبرگزاری فارس، در پنجمین روز از سی و دومین دوره از نمایشگاه کتاب، در غرفه خبرگزاری فارس میزبان جواد منصوری، اولین فرمانده سپاه پاسداران، سفیر اسبق ایران در چین، پژوهشگر و نویسنده در حوزه انقلاب اسلامی بودیم و دقایقی با او هم کلام شدیم. منصوری در ابتدا درباره نمایشگاه و اهمیت برگزاری آن گفت: در ابتدا لازم است از دستاندرکاران برگزاری نمایشگاه تشکر ویژهای داشته باشم چرا که چنین فضایی به خوبی قدرت فرهنگی و تولید علم و دانش را در کشور ایران نشان میدهد. البته در این سطح برگزاری نمایشگاه لازم است در سایر استانها هم پیگیری شود که متأسفانه باوجود اهمیتی که دارد تا الآن این امر مهم رخ نداده است. ضمن اینکه در طول سال و در خود شهر تهران هم مناسب است به شکل پراکنده برگزاری نمایشگاه کتاب صورت بگیرد.
وی افزود: ما شاهدیم که عموم مردم جامعه از چنین رویدادی خرسند و خوشنود هستند و در مقابل دشمنان کشور چندان از این اتفاق راضی نبوده و در تلاش هستند که در رسانههای خود صحبتی از این گردهمایی فرهنگی به میان نیاورند. کسانی که از خوردن سنگی به شیشه در ایران اخبار جعلی تولید کرده و این اتفاق را در بوق و کَرنا میکنند، هیچ اشارهای به نمایشگاه نکرده و این خود نشانهای است تا بفهمیم آنان تا چه حد نسبت به برگزاری نمایشگاه کتاب ناراحتاند.
نویسنده کتاب «سالهای بیقراری» اشاره کرد: فرصت نمایشگاه برای آشنایی مردم با آثار مکتوب کشور و خرید و فروش کتب امر مطلوبی است اما همانطور که بیان شد مناسب است این امر در استانهای دیگر کشور هم با قوت این چنینی انجام شود. من تأکید دارم مسئولین و دستگاههای مربوطه در صدد این باشند که ناشران ما در نمایشگاههای بینالمللی حضور پررنگی داشته باشند. برای خارجیها جالب و مهم است که آثار فرهنگی و علمی ما را ببینند، چون سمپاشی و تبلیغات علیه ایران در سطح جهانی بسیار است و حضور ایرانیها در خارج از کشور خط بطلانی بر این ادعاهای پوچ و بیاساس خواهد بود.
این مبارز انقلابی در انتها بیان داشت: متأسفانه در نظام آموزشی حال حاضر کشور دانشآموز ما هیچ انسی با کتاب نمیگیرد. این کودکان و نوجوانان بیش از آنکه ذهنشان معطوف به کتاب و دانش باشد معطوف به کنکور و حجم عظیمی از درسهایی است که برای آنان هیچ نفعی نخواهد داشت. کتاب در زندگی باید حضور داشته باشد، مدارس و دانشگاهها مراکزی هستند که با برنامهریزی این امر مهم را باید در جامعه نهادینه کنند.
پایان پیام/