صدیقی: غدیر قانونی بود که بگوید حاکم و زمامدار باید در تراز امام علی(ع) باشد
04:44 2023/06/24

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس نشست خبری برنامه‌های دهه امامت و ولایت با حضور حجت‌الاسلام کاظم صدیقی دبیرکل بنیاد بین‌المللی غدیر برگزار شد.

در این برنامه صدیقی طی سخنانی مسأله غدیر را بی‌سابقه در تاریخ دانست و گفت: واقعه غدیر در حوادثی که در تاریخ خلقت رخ داده قابل قیاس با هیچ واقعه‌ای نیست و هیچ پیامبری برای تعیین جانشین خود چنین اقدامی نکرده است. نمایشی که پیامبر در انتصاب امام علی و اهل بیت(ع) انجام داد در تاریخ بی‌سابقه است و بعد از آن هم رخ نداده است.

وی ادامه داد: پیامبر(ص) به امر خدا برای نگرانی‌هایی که در پرچم‌داری اسلام وجود داشت امام علی(ع) را معرفی کرد و این اتفاق نه تنها انتصاب امام بلکه قانون و قائده‌ای برای مسلمانان بود و برای همیشه روزگار بیداری مسلمانان را درپی داشت که حاکم و زمامدار باید در تراز امام علی(ع) باشد.

صدیقی با بیان اینکه مسأله غدیر در قرآن آن قدر مهم است که وزن توحید را دارد، گفت: خدا در چند مورد با پیامبر(ص) با زبان جدی و هشدار صحبت کرده است. خدا درباره شرک به پیامبر (ص) هشدار داده که اگر مشرک شوی همه اعمالت نابود است.

دبیرکل بنیاد غدیر افزود: دومین هشدار خدا تحریف است و می‌فرماید: اگر چیزی را ناروا به ما نسبت دهی و یا کم کنی ما مچ دستت را می‌گیریم و حیاتت را قطع می‌کنیم. تحریف در اسلام خطرناک ترین است و باید همه هوشیار باشند تا دین و انقلابشان تحریف نشود و اصالتشان حفظ شود.

صدیقی درباره سومین هشدار خدا به پیامبر (ص) گفت: خدا در این باره خیلی قاطع است و بسیار جدی پیامبر را با عنوان رسول مخاطب قرار می‌دهد و می‌فرماید: ابلاغ کن آنچه از پروردگار بر تو نازل شد که اگر این کار را به درستی انجام ندهی رسالت خدا را درست انجام نداده‌ای.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: اگر امام علی (ع) که مظهر همه خوبی‌ها است به درستی تبلیغ نشود، همه دین تبلیغ نشده است. در واقع منظور خداوند بیمه کردن راه تکامل بشر از خطر شرک و تحریف و حاکمیت طاغوت‌ها است و بر این اساس روز غدیر مهم‌ترین روز تاریخ بشر است. پیامبر (ص) برای این کار ۱۲۰ هزار حاجی را در بیابان متوقف کرد و در حضور آنها این امر را ابلاغ کرد و آنها هم همه این انتصاب را تبریک گفتند.

صدیقی با بیان اینکه امام رضا (ع) روز غدیر می‌نشستند و برای خواص خودشان غذا و کفش و هدایایی می‌فرستادند، گفت: امام علی (ع) هم برای روز غدیر خطبه خوانده آمد که بندهایی از آن را قرائت می‌کنم: روز غدیر اجتماعات عظیم تشکیل دهید و جمعتان جمع باشد و این روز، روز کمک و احسان و خوبی است و در این روز از خدمت و گره‌گشایی دریغ نکنید و خوبی کنید. خانواده ولایی و علوی روز غدیر را روز خوبی می‌دانند لذا هر خوبی کنی، کمک کنی، قرض دهی، اطعام دهی، لباس نو بپوشی و به دیگران بپوشانی و... در عین حال جمعتان جمع و حماسی باشد، خداوند این خوبی‌ها را قبول می‌کند.

دبیرکل بنیاد غدیر با اشاره به اینکه در روز غدیر به همدیگر هدیه بدهید و خدای متعال از فضلش شما را بی نیاز می‌کند، گفت: باید در روز غدیر هم در چهره شما طراوت و شادابی دیده شود و هم سرور داشته باشید، شما سر سفره علی (ع) و زیر پرچم عدالت، امانت، صداقت، عطوفت، مهربانی، حکمت و دانایی قرار گرفته‌اید‌.

صدیقی درباره فعالیت‌های بنیاد غدیر گفت: این بنیاد سه دهه است که با همکاری نهادها و ارگان‌ها و گروه های مردمی راه افتاده و فعالیت می‌کند. از بنیاد سال گذشته فعالیت‌های خوبی دیدیم‌ و امسال هم انتظار می‌رود مردم ما در استان‌های مختلف این راهپیمایی را با شکوه برگزار کنند و در آن حضور یابند، درخواست من این است که این راهپیمایی را در همه شهرها و روستاها مثل روزهای عاشورا، ۲۲ بهمن، روز قدس و... جدی بگیرید. حماسه غدیر حماسه انقلاب اسلامی، خوبی‌ها و حماسه مردم و یک پیروزی بی‌بدیل است.

وی در پایان گفت: در تاریخ مردم حسرت این روز را می‌کشیدند اما امروز کار فراهم است و هماهنگی به عمل آمده و همه یکصدا و همراه در یک حماسه عظیم شرکت می‌کنیم که ان شاالله باید غدیر را مانند اربعین باشکوه برگزار کنیم.

پایان پیام/